ऐके ओढ़नियाँ _ Aeke Odhaniya (Pawan Singh) Bhojpuri song Lyrics

Eke Odhaniya Bhojpuri Song 2024

ऐके ओढ़नियाँ _ Aeke Odhaniya (Pawan Singh) Bhojpuri song Lyrics

ऐके ओढ़नियाँ _ Aeke Odhaniya (Pawan Singh) Bhojpuri song Lyrics
ऐके ओढ़नियाँ _ Aeke Odhaniya (Pawan Singh) Bhojpuri song Lyrics

ऐके ओढ़नियाँ यह गाना काफी चल रहा है और व्यूज़ भी बहुत ज्यादा बढ़ रहा है यह गाना का एक ही दिन में दो मिलियन से भी ज्यादा व्यूज आया है एक के ओढनिया या पवन सिंह का टॉप लेवल का सॉन्ग है इस गाने में डांस डिंपल सिंह मैं मजेदार डांस किए हैं

एक ओढनिया सॉन्ग पवन सिंह शिल्पी राज नेता मिलकर गए हैं और काफी मजेदार सॉन्ग है यह गाना ऐ जे फिल्म से आया है  और काफी चल रहा है और काफी बज भी रहा है या गाना लोगों को ज्यादा से ज्यादा पसंद आ रहा है 

यह गाना का एक ही दिन में दो तीन मिलियन व्यूज आए हैं इस गाने का लिरिक्स सूरज सिंह ने लिखा है म्यूजिक तो आप जानते ही हैं पवन सिंह का हर गाने में प्रियांशु सिंह ही म्यूजिक देते हैं वीडियो का डायरेक्टर रवि पंडित ही है जो की पवन सिंह की हर वीडियो सोंग्स में रवि पंडित ही डायरेक्ट करते हैं

Aeke Odhaniya Song Credits

Album Name :- Eke Odhaniya
Song Name :- Eke Odhaniya
Singer :- Pawan Singh & Shilpi Raj 
Lyrics :- Suraj Singh 
Music :- Priyanshu Singh 
Video Director :- Ravi Pandit 
Feat :- Dimpal Singh 
Parikalpna :- Deepak Singh 
Label / Company :- AJ Films

Aeke Odhaniya Lyrics Hindi

मुखरा ➠
हमार गरमी मे गरम गरम मन रहता 
चीझ डालेके फ्रिज मे बदन कहता
आव ठंढा क दी आव ठंढा क दी
हमार गरमी मे गरम गरम मन रहता 
चीझ डालेके फ्रिज मे बदन कहता
कूल्ही जवानी के तु पानी मे बहाईले बारु
ऐके ओढ़नियाँ कहाँ कहाँ बिछाइले बारु
ऐके ओढ़नियाँ कहाँ कहाँ बिछाइले बारु
चरी हरिहरि दाग ललका लगाइले बारु
ऐके ओढ़नियाँ कहाँ कहाँ बिछाइले बारु


अंतरा ➠ 1
बारु जवनिया के मातल सिंघारा बाटे तातल
चलत बारु बाटल नु हो
समाचार नियन बात परचार करेला
हई आम के तिकोरहा अंचार करेला
घाम मे ई चाम क क बेरा जराइले बारु
ऐके ओढ़नियाँ कहाँ कहाँ बिछाइले बारु
ऐके ओढ़नियाँ कहाँ कहाँ बिछाइले बारु
चरी हरिहरि दाग ललका लगाइले बारु
ऐके ओढ़नियाँ कहाँ कहाँ बिछाइले बारु


अंतरा ➠ 2
पढ़े तु जालु स्कूल घुमेलु रोजे पुल
भईल कहा भूल नु हो
ई सवाल मे त कौनो बवाल लागता
प्रियांशु तोहरे कौनो चाल लागता
सूरज पवन के भी मन जुरवेले बारु
ऐके ओढ़नियाँ कहाँ कहाँ बिछाइले बारु
ऐके ओढ़नियाँ कहाँ कहाँ बिछाइले बारु
चरी हरिहरि दाग ललका लगाइले बारु
ऐके ओढ़नियाँ कहाँ कहाँ बिछाइले बारु

Aeke Odhaniya Lyrics English

Mukhra ➠
Hamar Garami Me Garam Garam Man Rahata 
Chijh Daleke Frij Me Badan Kahata
Aawa Thandha Ka Di Aawa Thandha Ka Di
Koolhi Jawani Ke Tu Pani Me Bahaile Baru
Aeke Odhaniya Kaha Kaha Bichaile Baru
Aeke Odhaniya Kaha Kaha Bichaile Baru
Chari Harihari Daag Lalaka Lagaile Baru
Aeke Odhaniya Kaha Kaha Bichaile Baru


Antra ➠ 1
Baru Jawaniya Ke Matala Singhara Bate Tatal
Chalat Baru Baatal Nu Ho
Samachar Niyan Baat Parchar Karela
Hai Aam Ke Tikoraha Anchaar Karela
Gham Me E Cham Ka Ka Bera Jaraile Baru
Aeke Odhaniya Kaha Kaha Bichaile Baru
Aeke Odhaniya Kaha Kaha Bichaile Baru
Chari Harihari Daag Lalaka Lagaile Baru
Aeke Odhaniya Kaha Kaha Bichaile Baru


Antra ➠ 2
Padhe Tu Jaalu School Ghumelu Roje Pul
Bhail Kaha Bhul Nu Ho
E Sawal Me Ta Kauno Bawal Lagata
Priyanshu Tohare Kauno Chaal Lagata
Suraj Pawan Ke Bhi Maan Jurawele Baru
Aeke Odhaniya Kaha Kaha Bichaile Baru
Aeke Odhaniya Kaha Kaha Bichaile Baru
Chari Harihari Daag Lalaka Lagaile Baru
Aeke Odhaniya Kaha Kaha Bichaile Baru


3 Comments

Previous Post Next Post