गरम तेल मल दूँगा _ Garam Tel Mal Dunga (Neelkamal Singh) Bhojpuri Song Lyrics

Bhojpuri

गरम तेल मल दूँगा _ Garam Tel Mal Dunga (Neelkamal Singh) Bhojpuri Song Lyrics

गरम तेल मल दूँगा _ Garam Tel Mal Dunga (Neelkamal Singh) Bhojpuri Song Lyrics
गरम तेल मल दूँगा _ Garam Tel Mal Dunga (Neelkamal Singh) Bhojpuri Song Lyrics

गरम तेल मल दूंगा नीलकमल सिंह का यह गाना काफी तेजी से वायरल हो रहा है यह गाना एक दिन में 1 मिलियन व्यूज आया है और नीलकमल सिंह का जो भी गाना आता है काफी तेजी से पब्लिक में बजते हैं 

और बहुत ही जल्दी वायरल होता है यह गाना में नीलकमल सिंह अपने फीमेल पार्टनर को गर्म तेल मल रहे हैं यह गाना भोजपुरी का टॉप लेवल का गाना है यह सारेगामा हम भोजपुरी चैनल पर रिलीज हुआ है 

इस गाने को लोगों ने काफी पसंद कर रहे हैं इस गाने का लिरिक्स आशुतोष तिवारी ने लिखे हैं म्यूजिक शुभम राज ने दिए हैं म्यूजिक बेहद पसंदीता है

Garam Tel Mal Dunga Credits

Song name - Garam Tel Mal Dunga
Singer - Neelkamal Singh & Shivani Singh
Feat - Neelkamal Singh & Shweta Sharma
Writter - Ashutosh Tiwari
Music - Shubham Raj (SBR)
Director & Choreographer - Lakkie Vishwakarma 
Production- Amit And Aayush
Copyright :- Saregama Ham Bhojpuri

Garam Tel Mal Dunga Lyrics Hindi

आदत लगावल ह तहरे
आ धईला प लागेलु कहरे
आरे आदत लगावल ह तहरे
आ धईला प लागेलु कहरे
ह खाली कहेला जान दूँगा
गरम तेल गरम तेल मल दूँगा 
दवाई ला के कल दूँगा
गरम तेल मल दूँगा 
दवाई ला के कल दूँगा


भईल बा प्यार बलजोरी मे 
लागेलु बरी कमजोरी मे
रानी हो खुल के बतावा ना 
डिबा मे लाई की कटोरी मे
ऐ रजाऊ बैंठ चदरिया प 
ता हथवा फेरा कमरिया प
तोहर मेहनत के फल दूँगा
गरम तेल गरम तेल मल दूँगा 
दवाई ला के कल दूँगा
गरम तेल मल दूँगा 
दवाई ला के कल दूँगा


प्यार वाली बात तनी कहे द
कोरा मे हमरा के रहे द 
रानी जवनिया के पानी हो 
भादो के बाढ़ लेखा बहेदा
बलम जी पहिले हि नईट मे 
उड़वला हमके फ्लाईट मे
कहा किस्मत बदल दूँगा
लेआव तेल लेआव तेल मल दूँगा
दवाई ला के कल दूँगा
लेआव तेल मल दूँगा
दवाई ला के कल दूँगा

Garam Tel Mal Dunga Lyrics English

Aadat Lagal Ha Tahare 
Aa Dhaila Pa Lagelu Kahare
Aare Aadat Lagal Ha Tahare 
Aa Dhaila Pa Lagelu Kahare
Ha Khali Kahela Jaan Dunga
Garam Tel Garam Tel Mal Dunga 
Dawai La Ke Kal Dunga
Garam Tel Mal Dunga 
Dawai La Ke Kal Dunga

Bhail Ba Pyar Baljori Me 
Lagelu Bari Kamajori Me
Rani Ho Khul Ke Batawa Na 
Diba Me Lai Ki Katori Me
Ae Rajau Baitha Chadariya Pa 
Ta Hathwa Phera Kamariya Pa
Tohar Mehanat Ke Faal Dunga
Garam Tel Garam Tel Mal Dunga 
Dawai La Ke Kal Dunga
Garam Tel Mal Dunga 
Dawai La Ke Kal Dunga

Pyar Wali Baat Tani Kahe Da
Kora Me Hamara Ke Rahe Da
Rani Jawaniya Ke Paani Ho 
Bhado Ke Barh Lekha Baheda
Balam Ji Pahile Hi Night Me 
Urawala Hamake Flight Me
Kaha Kismat Badal Dunga
Leaawa Tel Leaawa Tel Mal Dunga
Dawai La Ke Kal Dunga
Leaawa Tel Mal Dunga
Dawai La Ke Kal Dunga

Post a Comment

Previous Post Next Post