Ego Chhuchhiye Bachal Ba Lyrics एगो छुछिये बचल बा - Pramod Premi Yadav

Ego Chhuchhiye Bachal Ba Lyrics एगो छुछिये बचल बा - Pramod Premi Yadav

Ego Chhuchhiye Bachal Ba Lyrics एगो छुछिये बचल बा - Pramod Premi Yadav
Ego Chhuchhiye Bachal Ba Lyrics एगो छुछिये बचल बा - Pramod Premi Yadav

    एगो छुछिये बचल बा लास्ट भोजपुरी सॉन्ग प्रमोद प्रेमी यादव और अंजली भारती का गाना यूट्यूब पर धमाल मचा रहा है गाना काफी शानदार है और प्यार है यह मियां बीवी के लव्स और प्यार मोहब्बत पर बनाया गया है इसमें प्रमोद प्रेमी यादव ने अपने बीवी को प्यार करने के लिए कर रहे हैं परेशान उनके हुस्न का फिदा हुए हैं प्रमोद प्रेमी यादव और पहली सुहागरात है और उनके बीवी मन कर रही है 

प्यार करने में आप सर शरीर का गहना जेवर तोड़ दिए हैं और आप एक नाक का छुछी बचा है वह भी तोड़ देंगे क्या इसलिए प्रमोद प्रेमी यादव को अंजली भारती मना कर रही है प्यार करने से और प्रमोद प्रेमी यादव कहते हैं कि सब खड़े दूंगा पर सुहाग वाली रात दूसरे दिन नहीं आएगी क्योंकि आज खुलकर प्यार करने दो

 एगो छुछिये बचल बा प्रमोद प्रेमी यादव का यह हिट सॉन्ग है इस गाने का लेखक सोनू सुधाकर है इस गाने में म्यूजिक डायरेक्टर अभिषेक तिवारी ने दिया है और इस गाने का फीमेल सिंगर अंजली भारती है और यह गाना प्रमोद प्रेमी इंटरटेनमेंट यूट्यूब चैनल पर रिलीज हुआ है रिलीज होते ही काफी तेजी से वायरल हो रहा है या गाने में एक दिन में लाखों का  व्यूज़ आ चुका है यह काफी शानदार और प्यार गाना है एक बार जरूर देखें

 Ego Chhuchhiye Bachal Ba Song Credits

Album Name - Ego Chhuchiye Bachal Ba
Song Name - Ego Chhuchhiye Bachal Ba
Singer Name - Pramod Premi Yadav 
Female Singer - Anjali Bharti
Lyrics - Sonu Sudhakar
Music Director -  Abhishek Tiwari
Company Label © - Pramod Premi Entertainment 
Released Date - 10 January 2024

Ego Chhuchhiye Bachal Ba Lyrics in Hindi

ऐ धनी सटा तानी तू ता करवाट तारू
काहे पुरुबे देवाल ओरि हटा तारू
ऐ धनी सटा तानी तू ता करवाट तारू
काहे पुरुबे देवाल ओरि हटा तारू
चित कके चिखला त टुटल पायल
अब लागे दरद अब पुरिये देबा का
एगो छछिये बचल बा
उहो तुरिये देबा का
एगो छछिये बचल बा
उहो तुरिये देबा का


सवाख से देले रही सासु मुह देखईया
तुरला उहो बाली सईया करे मे लराइया
आहो धनी गहना गुड़िया जेवर 
त ले आईओ जाई
ई सोहाग वाली रात ना दोबारा आई
कैदा से करबा त होई तोहरो फायदा
लागे बदन पुरा तुरिये देबा का
एगो छछिये बचल बा
उहो तुरिये देबा का
एगो छछिये बचल बा
उहो तुरिये देबा का


सोनु सुधाकर सईया राखा तनिका धीर हो
खातारा के घंटी बाजल लांघा जन लकीर हो
तोहर प्रमोद प्रेमी लागे 
कुछ सिखवाले नईखन
का का ससुरा मे होला 
उ बतवाले नईखन
बारी टरच करेला रिसरच
ढोड़ी मे एक बिता हुरिये देबा का
एगो छछिये बचल बा
उहो तुरिये देबा का
एगो छछिये बचल बा
उहो तुरिये देबा का

Ego Chhuchhiye Bachal Ba Lyrics in English

Ae Dhani Sata Tani Tu Ta Karawata Taru
Kahe Purube Dewal Ori Hata Taru
Ae Dhani Sata Tani Tu Ta Karawata Taru
Kahe Purube Dewal Ori Hata Taru
Chit Kake Chikhala Ta Tutal Payal
Ab Lage Darad Ab Puriye Deba Ka
Ego Chhuchhiye Bachal Ba
Uho Turiye Deba Ka
Ego Chhuchhiye Bachal Ba
Uho Turiye Deba Ka

Savakh Se Dele Rahi Sasu Muh Dekhaiya
Turala Uho Baali Saiya Kare Me Laraiya
Aaho Dhani Gahana Gudiya Jewar 
Ta Le Aaio Jai
E Sohag Wali Raat Na Dobara Aai
Kaida Se Karaba Ta Hoi Toharo Phaida
Lage Badan Pura Turiye Deba Ka
Ego Chhuchhiye Bachal Ba
Uho Turiye Deba Ka
Ego Chhuchhiye Bachal Ba
Uho Turiye Deba Ka

Sonu Sudhakar Saiya Rakha Tanika Dhir Ho
Khatara Ke Ghanti Bajal Langha Jan Lakir Ho
Tohar Pramod Premi Lage 
Kuchh Sikhawale Naikhan
Ka Ka Sasura Me Hola 
U Batawale Naikhan
Bari Tarach Karela Resarach
Dhodi Me Aek Bita Huriye Deba Ka
Ego Chhuchhiye Bachal Ba
Uho Turiye Deba Ka
Ego Chhuchhiye Bachal Ba
Uho Turiye Deba Ka

Post a Comment

Previous Post Next Post