Kamar Ke Kamai | कमर के कमाई - Khesari Lal Yadav, Shilpi Raj Song Lyrics
Kamar Ke Kamai | कमर के कमाई - Khesari Lal Yadav, Shilpi Raj Song Lyrics |
कमर की कमाई खेसारी लाल शिल्पी राज लास्ट भोजपुरी सॉन्ग जो काफी शानदार है इस गाने को देखेंगे आपको मजा आएगा इस गाने में डांस किया है और काफी प्यारा डांस है और वीडियो भी काफी शानदार दिख रहा है इस वीडियो में खेसारी लाल और काफी शानदार डांस किए हैं आइटम सॉन्ग वाला डांस जैसा गाना है
इस गाने में खेसारी लाल यादव खुला बॉडी बिना गंजी टी-शर्ट दिखाते हुए ब्लैक कोट में नजर आते हैं तो वही नमृता माला ने ऑरेंज घाघरा और चोली में नजर आती है काफी शानदार डांस किया है इसमें ओबन प्रदर्शन भी नहीं की है एकदम मस्त वाला गाना है आप देखेंगे तो सबके साथ मिलकर या गाना देख सकते हैं
कमर के कमाई गाने का गायक खेसारी लाल यादव और शिल्पी राज है यह गाना कभी और शानदार है और इस गाने का लेखक अखिलेश कश्यप है जो काफी शानदार गाना है और हिट गाना म्यूजिक डायरेक्टर रोशन सिंह है तो काफी शानदार म्यूजिक गाने में दिए हैं और इस गाने का कंपोजर शुभम तिवारी है यह गाने का वीडियो डायरेक्टर विभांशु तिवारी है इस गाने में नमृता मल्ला ने डांस किया है यह गाना अनपुरना फिल्म यूट्यूब चैनल पर रिलीज हुआ है रिलीज होते ही काफी तेजी से वायरल हो रहा है
Kamar Ke Kamai Song Credits
Album Name - Kamar Ke Kamai
Song Name - Kamar Ke Kamai
Singer Name - Khesari Lal Yadav
Female Singer - Shilpi Raj
Lyrics - Akhilesh Kashyap
Featuring - Namrita Malla
Music Director - Raushan Singh
Composer - Shubham Tiwari
Video Director - Bibhanshu Tiwari
Company/ Label © - Annapurna Films
Released Date - 13 January 2024
Kamar Ke Kamai Lyrics in Hindi
मुखरा ➠
डार जब अप डाउन डोलेला
लोगवा हिरोइन हमके बोलेला
डार जब अप डाउन डोलेला
लोगवा हिरोइन हमके बोलेला
पागल बा जबाना कहे सब धन खाजा
एहो जान आरा बाजादी बाजा
जिया हो करेजा तोहरे बाटे मज़ा
कमर के कमाई खाके हो गइलू राजा
कमर के कमाई खाके हो गइलू राजा
कमर के कमाई खाके हो गइलू राजा
चर्चा बा तोहरे हवा जगहे होता ना
लईका बटा तरेसा प्यार पताई देदा एको बार
अंतरा ➠ 1
मारी मुस्की हम तोहके मुआ देहब
आसरा प बेचारा बना देहब
गडी प कबाड़ी सुगी खेलतारू
धके सभका करेज प
डर लागे छापा कवनो मार दिही हो
तोहरा गोदरेज प
गरम रसगुला आके दुनो हाथे खा जा
आशीर्वाद ताजा दे दिही साजा
जिया हो करेजा तोहरे बाटे मज़ा
कमर के कमाई खाके हो गइलू राजा
कमर के कमाई खाके हो गइलू राजा
कमर के कमाई खाके हो गइलू राजा
अंतरा ➠ 2
कमाए द कमाइले के मोल बाटे हो
कमाए के बनल माहौल बाटे
चलती मे गलती कईल जाला हो
तु सुधार ल रहन
धन के बरहल ठीक होखेला ऐ धन
बरहल ठीक ना ह मन के
अखिलेश खेसारी आके कोरा मे समाजा
लगवानी दरवाजा आग ऐही मे लागाजा
जिया हो करेजा तोहरे बाटे मज़ा
कमर के कमाई खाके हो गइलू राजा
कमर के कमाई खाके हो गइलू राजा
कमर के कमाई खाके हो गइलू राजा
Kamar Ke Kamai Lyrics in English
Logawa Hiroin Hamake Bolela
Daar Jab Up Down Dolela
Logawa Hiroin Hamake Bolela
Pagal Ba Jabana Kahe Sab Dhan Khaja
Aho Jaan Aara Bajadi Baja
Jiya Ho Kareja Tohare Bate Mazza
Kamar Ke Kamai Khake Ho Gailu Raja
Kamar Ke Kamai Khake Ho Gailu Raja
Kamar Ke Kamai Khake Ho Gailu Raja
Charcha Ba Tohar Hawa Jagahe Hota Na
Laika Bata Taresa Pyar Patai Deda Ako Bar
Mari Muski Ham Tohake Mua Dehab
Asara Pa Bechara Bana Dehab
Gadi Pa Kabadi Sugi Khelataru
Dhake Sabhaka Karej Pa
Dar Lage Chhapa Kawano Mar Dihi Ho
Tohara Godrej Pa
Garam Rasagula Aake Duno Hathe Kha Ja
Ashirwad Taja De Dihi Saja
Jiya Ho Kareja Tohare Bate Mazza
Kamar Ke Kamai Khake Ho Gailu Raja
Kamar Ke Kamai Khake Ho Gailu Raja
Kamar Ke Kamai Khake Ho Gailu Raja
Kamaye Da Kamaile Ke Mol Bate Ho
Kamaye Ke Banal Mahol Bate
Chalati Me Galati Kail Jala Ho
Tu Sudhar La Rahan
Dhan Ke Barhal Thik Hokhela Ae Dhan
Barhal Thik Na Ha Man Ke
Akhilesh Khesari Aake Kora Me Samaja
Lagawani Darwaja Aag Ahi Me Lagaja
Jiya Ho Kareja Tohare Bate Mazza
Kamar Ke Kamai Khake Ho Gailu Raja
Kamar Ke Kamai Khake Ho Gailu Raja
Kamar Ke Kamai Khake Ho Gailu Raja
Kamar Ke Kamai Video Song
हिट लिरिक्स :-
- Murga Ha Asali - मुर्गा ह असली - Khesari Lal Yadav, Karishma Kakkar Song Lyrics
- Teri Lal Chunariya Lyrics - तेरी लाल चुनरिया - Pawan Singh, Jyotica Tangari - Songs
- Bidesh Se Bhatar Aawatare बिदेश से भतार - (Vishal Yadav, Shilpi Raj) Song Lyrics
- Nimbu Kharbuja Bhail 2 _ निम्बू खरबूजा भईल 2 - (Khesari Lal Yadav) Song Lyrics
- सजनवा _ Sajanwa Song Lyrics Hindi - Khesari Lal Yadav, Rani
- ऐके ओढ़नियाँ _ Aeke Odhaniya (Pawan Singh) Bhojpuri song Lyrics
Best lyrics
ReplyDelete