Jo Re Tora Mai Ke _ जो रे तोरा माई के - Khesari Lal Yadav Chaita Song Lyrics

Jo Re Tora Mai Ke Khesari Lal Yadav New Bhojpuri Song 2024

Jo Re Tora Mai Ke _ जो रे तोरा माई के - Khesari Lal Yadav Chaita Song Lyrics


   जो रेतोरा माई के भोजपुरी चैता सॉन्ग खेसारी लाल यादव ने लेकर आए हैं जो काफी तहलका मचा रहा है गेहूं काटने के समय काफी गाना सुना जा रहा है यह गाना यूट्यूब पर काफी जोर सोर से तहलका मचा रहा है रानी एक्ट्रेस ने डांस किया है और खेसारी लाल यादव संघ काफी मजेदार डांस किया है

जो रे तोरा माई के यह गाना खेसारी लाल यादव और शिल्पी राज ने गया है चैत की मजेदार गाना है चैता स्पेशल गाना बनाया गया है इस गाने का लिरिक्स कृष्णा बेदर्दी ने लिखा है काफी गाना मजेदार है और इस गाने का म्यूजिक डायरेक्टर आर्या शर्मा है जो काफी शानदार म्यूजिक बजाया है गाने का कंपोजर कन्हैया कुमार यादव ने किया है काफी शानदार गाना बना है यह गाना भी र म्यूजिक यूट्यूब चैनल पर रिलीज हुआ है

Jo Re Tora Mai Ke Song Credits

Album Name - Jo Re Tora Mai Ke
Song - Chaita Me Chal Gaile Jo Re Tora Maai Ke 
Singer Name - Khesari Lal Yadav 
Female Singer - Shilpi Raj 
Lyrics - Krishna Bedardi
Featuring - Rani
Music Director - Arya Sharma 
Composer - Kanhaiya Kumar Yadav 
Video Director - Pawan Pal 
Company Label © - VR Music
Released Date - 12 April 2024

Jo Re Tora Mai Ke Lyrics in Hindi

आरे होखतवे शादी मिली ना आज़ादी
पियवा पकर ली त अब घूमे ना दि
हम इंकर रानी आपन खरिहानी
रखले रनिहा छिलवाई के
बन गईले बहु अब गेहूँ दवाई के
बन गईले बहु अब गेहूँ दवाई के
चइते मे चल जईबे जो रे तोरा माई के
चइते मे चल जईबे जो रे तोरा माई के
चइते मे चल जईबे जो रे तोरा माई के
चइते मे चल जईबे जो रे तोरा माई के


दोसरा से अबकी करा लिहा दौरी
हमार थरेसर लेजाता केहू आऊरी
ऐ जान कान धके कहतानी सौर्री
जव झरतावे हो खिस बरतावे हो
ऐ धन दे देल हुक लुक परतावे हो
होई ना कटिया पिटतारा छातिया
का करबा हंसुआ गरहाई के
बन गईले बहु अब गेहूँ दवाई के
बन गईले बहु अब गेहूँ दवाई के
चइते मे चल जईबे जो रे तोरा माई के
चइते मे चल जईबे जो रे तोरा माई के
चइते मे चल जईबे जो रे तोरा माई के
चइते मे चल जईबे जो रे तोरा माई के


कृष्णा बेदर्दी आ सुन ल खेसारी
का बावे गलती कि दे तारा गारी
केहु सुन ली त पर जाई भारी
अब गुस्सा आवता नाही भूसा आवता
मुह होने घुमा ल ना त ठूसा आवता
छोड़ देला खिसी मिसला ना तिसी
गिरता सरसो झुराई के
बन गईले बहु अब गेहूँ दवाई के
बन गईले बहु अब गेहूँ दवाई के
चइते मे चल जईबे जो रे तोरा माई के
चइते मे चल जईबे जो रे तोरा माई के
चइते मे चल जईबे जो रे तोरा माई के
चइते मे चल जईबे जो रे तोरा माई के

Jo Re Tora Mai Ke Lyrics in English

Aare Hokhatawe Shadi Mili Na Azadi
Piyawa Pakar Li Ta Ab Ghume Na Di
Ham Inkar Rani Apan Kharihani
Rakhale Raniha Chhilawai Ke
Ban Gaile Bahu Ab Gahu Dawai Ke
Ban Gaile Bahu Ab Gahu Dawai Ke
Chaite Me Chal Jaibe Jo Re Tora Mai Ke
Chaite Me Chal Jaibe Jo Re Tora Mai Ke
Chaite Me Chal Jaibe Jo Re Tora Mai Ke
Chaite Me Chal Jaibe Jo Re Tora Mai Ke


Dosara Se Abki Kara Liha Dauri
Hamar Tharesar Lejata Kehu Aauri
Ae Jaan Kan Dhake Kahatani Sourry
Jav Jharatawe Ho Khis Baratawe Ho
Ae Dhan De Delu Huk Luk Paratawe Ho
Hoi Na Katiya Pitatara Chhatiya
Ka Karaba Hansua Garhai Ke
Ban Gaile Bahu Ab Gahu Dawai Ke
Ban Gaile Bahu Ab Gahu Dawai Ke
Chaite Me Chal Jaibe Jo Re Tora Mai Ke
Chaite Me Chal Jaibe Jo Re Tora Mai Ke
Chaite Me Chal Jaibe Jo Re Tora Mai Ke
Chaite Me Chal Jaibe Jo Re Tora Mai Ke


Krishna Bedardi Aa Sun La Khesari
Ka Bawe Galati Ki De Tara Gari
Kehu Sun Li Ta Par Jai Bhari
Ab Gussa Aawata Nahi Bhusa Aawata
Muh Hone Ghuma La Na Ta Thusa Aawata
Chhod Dela Khisi Misala Na Tisi
Girata Saraso Jhurai Ke
Ban Gaile Bahu Ab Gahu Dawai Ke
Ban Gaile Bahu Ab Gahu Dawai Ke
Chaite Me Chal Jaibe Jo Re Tora Mai Ke
Chaite Me Chal Jaibe Jo Re Tora Mai Ke
Chaite Me Chal Jaibe Jo Re Tora Mai Ke
Chaite Me Chal Jaibe Jo Re Tora Mai Ke

यह भी पढें :-

3 Comments

Previous Post Next Post