Parichhawan Me - परीछावन मे - Pawan Singh Hits Bhojpuri Song Lyrics
Parichhawan Me - परीछावन मे - Pawan Singh Hits Bhojpuri Song Lyrics |
परीछावन मे न्यू भोजपुरी सॉन्ग लेकर आए हैं भोजपुरी के पावर स्टार पवन सिंह जो की विवाह के शुभ अवसर पर काफी तेजी तहलका मचा रहा है यह गीत पवन सिंह में काफी शानदार अंदाज में गए हैं
यह गीत में क्वीन शालिनी में डांस किया है और वह अपने दीदी के घर पर शादी में आई है और खूब मजे लेकर डांस करती है और बताती है कि आज मैं अपने घर पर नहीं अपने दीदी के देवर से शादी में आई हूं और यहां पर खुल कर डांस करूंगी पूरा मुझे फूल नाचने का आजादी मिल गया है
क्वीन शालानि ने इस गाने में काफी शानदार डांस किया और बहुत मजे आए इस वीडियो को देखकर एक बार आप भी जरूर देखें इस वीडियो ने यूट्यूब पर गर्दा उड़ा रहा है
परीछवान मे यह गाना पवन सिंह और शिवानी सिंह ने गया है और काफी शानदार गाना है इस गाने का लेखक अरुण बिहारी है जो की काफी शानदार गाना लिखा हैं और इस गाने का म्यूजिक डायरेक्टर छोटू रावत हैं और वीडियो डायरेक्टर ऋषि राज है जो काफी शानदार वीडियो बनाए हैं यह गानानायक फिल्म यूट्यूब चैनल पड़ रिलीज़ हुआ है और काफी तेजी से वायरल हो रहा है एक बार जरूर देखें और इस का लिरिक्स पढें
Parichhawan Me Song Credits
Album - Parichhawan Me
Song Name - Parichhawan Me Na Nachalu
Singer Name - Pawan Singh
Female Singer - Shivani Singh
Lyrics - Arun Bihari
Music Director - Chhotu Rawat
Featring - Queen Shalini
Video Director - Rishi Raj
Company Label © - Gananayak Films
Released Date - 6 April 2024
Parichhawan Me Lyrics in Hindi
आईल बानी दिदिया के देवर के शादी मे
खुबे आज डांस होई खुल के आज़ादी मे
त केतना कुवार मे आरे चौकी हुमचलु
परीछावन मे ना नचलू त का नचलू
परीछावन मे ना नचलू त का नचलू
ऐ चुमावन मे ना नचलू त का नचलू
ऐ चुमावन मे ना नचलू त का नचलू
आपन ओढ़नियाँ कमरिया मे बांध ल
ल हई गमछा
बाल तनी तन ल
जईसे जईसे कमर हिलाइब
हिलावे के परी
सुर ताल दुनो हमारा संघे
मिलावे के परी
अकि जीजा घरे आके कइसे मान जाई की बचलू
परीछावन मे ना नचलू त का नचलू
परीछावन मे ना नचलू त का नचलू
ऐ चुमावन मे ना नचलू त का नचलू
ऐ चुमावन मे ना नचलू त का नचलू
अरूण बिहारी आ छोटू पवन से
छुअला प छनकेलु
काहे लईकन से
हितही मे जहाँ जहाँ गइनी
हम हल्फा मचइनी
आपन कमरिया हिलाके
लो गर्दा उरईनी
आहो थाती तु जवनिया के केकरा ला सचलू
परीछावन मे ना नचलू त का नचलू
परीछावन मे ना नचलू त का नचलू
ऐ चुमावन मे ना नचलू त का नचलू
ऐ चुमावन मे ना नचलू त का नचलू
Parichhawan Me Lyrics in English
Aail Bani Didiya Ke Dewar Ke Shadi Me
Khube Aaj Dance Hoi Khul Ke Aazadi Me
Aail Bani Didiya Ke Dewar Ke Shadi Me
Khube Aaj Dance Hoi Khul Ke Aazadi Me
Ta Ketana Kuwar Me Aare Chauki Humachalu
Parichhawn Me Na Nachalu Ta Ka Nachalu
Parichhawn Me Na Nachalu Ta Ka Nachalu
Ae Chumawan Me Na Nachalu Ta Ka Nachalu
Ae Chumawan Me Na Nachalu Ta Ka Nachalu
Apan Odhaniya Kamariya Me Bandh La
La Hai Gamachha
Baal Tani Tan La
Jaise Jaise Kamar Hilaib
Hilawe Ke Pari
Sur Taal Duno Hamara Sanghe
Milawe Ke Pari
Aki Jija Ghare Aake Kaise Maan Jaai Ki Bachalu
Parichhawn Me Na Nachalu Ta Ka Nachalu
Parichhawn Me Na Nachalu Ta Ka Nachalu
Ae Chumawan Me Na Nachalu Ta Ka Nachalu
Ae Chumawan Me Na Nachalu Ta Ka Nachalu
Arun Bihari Aa Chhotu Pawan Se
Chhuala Pa Chhanakelu
Kahe Laikan Se
Hitahi Me Jaha Jaha Gaini
Ham Halfa Machaini
Apan Kamariya Hilake
Lo Garada Uraini
Aaho Thati Tu Jawaniya Ke Kekara La Sachalu
Parichhawn Me Na Nachalu Ta Ka Nachalu
Parichhawn Me Na Nachalu Ta Ka Nachalu
Ae Chumawan Me Na Nachalu Ta Ka Nachalu
Ae Chumawan Me Na Nachalu Ta Ka Nachalu
Best songs lyrics
ReplyDeleteVery nice song
ReplyDelete